Rondom de Lodges Méditerranée

Activiteiten en plaatsen te ontdekken in Occitanie rond de camping.

Lodges Méditerranée

Residentieel recreatiepark ****

Net als in een camping, maar met alle comfort !

Activiteiten rondom de camping.
In de buurt van camping Lodges Méditerranée vindt u veel activiteiten, voor alle leeftijden en voor elk verlangen. We hebben de beste partners voor je geselecteerd.
Ten slotte is de natuur rondom de lodges alomtegenwoordig voor wandelingen. De regio heeft een rijk cultureel en toeristisch erfgoed en zeer goede wijngaardadressen…

Jet Rando 34 jetski verhuur

Ga het water op met Espace Location 34

Espace Location 34, de specialist in nautische activiteiten, direct aan het strand in het seizoen of in de haven van Chichoulet. Waterfietsen, getrokken voertuigen, jetski, motorbootverhuur met of zonder vergunning.
jetrando34.fr

Ultimate paintball lazer

Ga je behendigheid of uw strijdersgeest bij Paint Ball testen.

Aangepast aan de jongsten vanaf 8 jaar met specifieke uitrusting, evenals aan de ouderen, vinden de spellen buiten op verschillende terreinen plaats.
ultimatepaintball-lazer.com

Wil je hoogte winnen ?

De accrobranche de la Yole laat je cursussen ontdekken voor alle niveaus in de schaduw van grote bomen (te voet bereikbaar vanuit de lodges)
layoleaventure.com

Accrobranche

Wie heeft er nooit gedroomd van paardrijden in de duinen ?

Wie heeft er nooit gedroomd van paardrijden in de duinen ?
Dit is mogelijk 2 stappen van de Lodges op "Ranch L".
ranch-l-vendres-plage.com

Paardrijden

Lodges Méditerranée

Plaatsen om te ontdekken in Occitanie

Net als in een camping, maar met alle comfort !

De Lodges Méditerranée, ideaal gelegen aan zee, bevinden zich in het hart van Occitanië.
Van Collioure tot Aigues-Mortes, van Carcassonne tot Arles, via Nîmes of Montpellier, de regio biedt prachtige gebieden tussen zee, wijngaarden en bergen.

Canal du midi

Béziers

Zo ontdekt u Béziers, zijn oude historische centrum, zijn kathedraal met aan de voet van de stad het Canal du Midi, de sluizen van Fonseranes, het Kanaal Brug.
beziers-mediterranee.com

Pézenas

Pézenas,
de stad van Molière

Zult u een wandeling te voet in Pézenas, de stad van Molière, van alle architectuur van de gebouwen, binnenplaatsen en van vlooienmarkten genieten.
capdagde.com

Sète, de stad van Paul Valery en van Georges Brassens

Met zijn haven in het stadscentrum is de beklimming van de Mont Saint-Clair ook een must om te genieten van het uitzicht op de zee en de Thau-lagune. Het proeven van een goede tielle en een paar oesters zal fijnproevers bekoren.
tourisme-sete.com

Sète

Saint-Guilhem-le-Désert

Het achterland heeft prachtige rivieren, op de valleien van Olonzac en Roquebrun om te kanoën.
Je zult de Gorges d'Héric moeten verkennen om te genieten van de verfrissende watervallen of een wandeling maken boven Saint-Guilhem-le-Désert.
saintguilhem-valleeherault.fr

Saint-Gulhme-le-désert
Kloof van Œil Doux

Afgrond van Œil-Doux

De kust biedt prachtige wandelingen, met de site van de Afgrond van Œil-Doux in het hart van de Grande Causse, maar ook heel mooie beroemde wijngaarden in het Massif de la Clape.

Pic Saint Loup

Voor wijnliefhebbers

Voor wijnliefhebbers, de regio Occitanie is rijk aan terroir met de Faugères, de Minervois of zelfs de wijnen van de Pic Saint-Loup.
Een grote diversiteit aan plaatsen, terroirs, sfeer op slechts een steenworp afstand van de camping Lodges Méditerranée ontdekken…