Fietsers Welkom camping in Valras

Fietsers Welkom camping in Vendres-Plage, ontdek de fietspaden

Lodges Méditerranée

Residentieel recreatiepark ****

Net als in een camping, maar met alle comfort !

Fietsvakantie langs de kust

Fietsers welkom

Logo Fietsers Welkom

Onze fietspaden brengen u van Capestang naar Béziers, langs het Canal du Midi, één van de erfgoedsites van Occitanië en een uniek stuk Unesco werelderfgoed. Ze brengen u tot aan de tunnel van Malpas in Nissan-lez-Enserune, een indrukwekkend civieltechnisch hoogstandje dat u niet mag missen. Ook zeker een bezoek waard zijn het nabijgelegen Oppidum d'Ensérune, vanwaar het drooggevallen Étang van Montady te zien is, en het archeologisch museum over een van de belangrijkste Gallische gebieden van het Zuiden. De fietsroute leidt u uiteraard ook naar de bijzondere negen sluizen van Fonseranes en naar de prachtige brug over de river de Orb vanwaar u een geweldig uitzicht heeft op de stad Béziers.

Fietsers Welkom camping aan het Canal du Midi

Tussen deze 2 plaatsen, maakt het fietspad een lus – nr23 van de kust van Valras naar het Canal du Midi- zodat u langs de kust kunt fietsen of de nacht kunt doorbrengen op Lodges Méditerranée, een groene oase op 200 m. van het strand met zwemparadijs en volledig ingerichte accommodatiesa> voor 5 tot 8 personen (waarvan sommige met een eigen jacuzzi).

Ons residentieel vakantiepark ligt in het hart van de gemeentes van La Domitienne en vlakbij het Étang van Vendres, een beschermd natuurgebied met veel dier- en plantensoorten. Hier ligt het grootste rietveld van de Middellandse Zee, dat wordt gekenmerkt door een zeer dichte vegetatie semi-waterplanten.
Ten westen en vlakbij de camping ligt de haven Chichoulet, de badplaats Valras Plage ligt ten oosten en ten noorden van de camping ligt Domaine de Bayssan, een culturele plek met voorstellingen en speeltuinen.
Stap op de fiets en bezoek deze prachtige omgeving!

Fietsers Welkom camping aan de Middellandse Zee
Fietsers Welkom camping vlakbij Béziers